| 0 σχόλια ]

Υλικά (για 2 άτομα)

1 κονσέρβα τόνο σε νερό
2-3 κ.σ. μαγιονέζα
1 φρέσκο κρεμμύδι
3 μέτριες πατάτες
1 ντομάτα
1 αγγούρι
2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Χυμό από ένα λεμόνι
Αλάτι

Εκτέλεση

Καθαρίζετε, κόβετε σε κύβους και βράζετε τις πατάτες. Στραγγίζετε τον τόνο και τον ρίχνετε στις πατάτες, οι οποίες πρέπει πρώτα να έχουν κρυώσει. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το ρίχνετε και αυτό. Ψιλοκόβετε την ντομάτα και το αγγούρι και τα προσθέτετε, μαζί με την κάπαρη. Ανακατεύετε τη μαγιονέζα με το ελαιόλαδο, το λεμόνι και λίγο αλάτι και με το μείγμα περιχύνετε την σαλάτα. Την βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει και σερβίρετε.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου