| 0 σχόλια ]

Υλικά

1 κιλό παντζάρια μικρά,
4 κουταλιές της σούπας ξίδι
αλάτι και πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε...

τα φύλλα από τα παντζάρια και τα πλένουμε, πλένουμε τους βολβούς καλά και τα ρίχνουμε όλα σε μία κατσαρόλα με νερό που να τα σκεπάζει και προσθέτουμε αλάτι. Τα αφήνουμε να πάρουν βράση και κατόπιν χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 1 έως 1,5 ώρα, ανάλογα με το μέγεθός τους, μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίζουμε τα παντζάρια και τα ξεφλουδίζουμε. Κόβουμε κάθε παντζάρι στα 8 και τα τοποθετούμε κατά μέρος. Τοποθετούμε τα παντζάρια και τις πρασινάδες με μία τρυπητή κουτάλα σε μία σαλατιέρα. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και λίγο ξίδι και προσθέτουμε πιπέρι. Συνοδεύουμε με κροκέτες ή φιλέτα μπακαλιάρου τηγανητά.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου