| 0 σχόλια ]

Υλικά

2 κούπες ρύζι βρασμένο
2 αυγα βρασμένα
1 ντομάτα κομμένη φέτες
5 φέτες ζαμπόν σε λωρίδες
5 φέτες ενταμ σε κυβάκια


2 πιπεριές φλωρίνης απο βάζο ψιλοκομμένες
2-3 αγγουράκια πικλες κομμένα
1/2 κούπα φιστίκια αιγίνης και κάσιους(κραταμε μερικα για την διακόσμηση)
1/2 κούπα μαγιονέζα + 1/2 κούπα γιαούρτι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε σαλατιέρα το ρύζι και προσθέτουμε όλα τα υλικά κομμένα.ανακατευουμε απαλά. Σε ενα πιάτο ανακατεύουμε την μαγιονέζα με το γιαούρτι.
Τα ρίχνουμε πάνω στην ριζοσαλάτα και διακοσμούμε με τους ξηρους καρπούς.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου