| 0 σχόλια ]

Υλικά για 6 άτομα

600 Γρ. φιλέτα γλώσσας.
¼ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.
Αλάτι και πιπέρι.
2 κουταλιές της σούπας κάππαρη.
16 τοματίνια κομμένα στη μέση.
Εκτέλεση

Πλένετε τα φιλέτα με κρύο νερό και τα στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί. Λαδώνετε ένα μεγάλο πυρίμαχο σκεύος με το μισό λάδι.
Τοποθετείτε τα φιλέτα στο σκεύος, αλατοπιπερώνετε και σκορπίζετε από πάνω την κάππαρη και τα τοματίνια.
Περιχύνετε με το υπόλοιπο λάδι.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170° βαθμούς για 15 λεπτά περίπου. Τα σερβίρετε ζεστά.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου