| 0 σχόλια ]

Υλικά
15 μικρά κρουασάν με γέμιση κρέμας
7 φλιτζανια γάλα φρέσκο
2 κρέμες γιώτης βανίλια λίγο βούτυρο
3 κουβερτούρες λιγο κονιάκ
4 κουταλιές ζάχαρη
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρολάκι 6φλιτζ. γαλα και τα ζεσταίνουμε.στο έβδομο φλιτζάνι διαλύουμε τα 2 φακελάκια κρέμας μαζί και τη ζάχαρη.
Αυτό το μειγμα το προσθέτουμε στο κατσαρολάκι και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα.
Στο τέλος προσθέτουμε και τις κουβερτούρες μέχρι να πήξει αφού προηγουμένως τις έχουμε διαλύσει σε μπεν μαρι μαζί με το βούτυρο και το κονιάκ.
Η κρέμα για το προφιτερόλ είναι έτοιμη!
Σε μια πιατέλα βάζουμε στη μέση 4-5 κρουασανάκια και ριχνουμε λίγη σοκολάτα.
Πάνω από αυτά στρώνουμε άλλα κρουασανάκια και πάλι σοκολάτα.
Φτιάχνουμε δηλαδή ένα βουναλάκι με κρουασάν περιχυμένα με τη κρέμα σοκολάτα.
Τρώγεται κρύο αλλά και ζεστό.
Όπως και να χει είναι τέλειο!!!



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου