| 0 σχόλια ]

Υλικά

Κουκιά μουλιασμένα στο νερό και ξεφλουδισμένα 2 κρεμύδια 1-2 φύλλα δάφνης 1-2 σκελίδες σκόρδο δεντρολίβανο ρίγανη μπαχάρι 1 κονκασέ ντομάτας
λιγη ζαχαρη (1/2 κουταλάκι) ξηρό κόκκινο κρασί (1 φλυτζανάκι του καφε) αλάτι πιπέρι ξύδι ελαιόλαδο

 Εκτέλεση

 Σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μας και προσθέτουμε σιγά σιγά τα μυρωδικά και τα κουκιά και πριν αρχιζουν να μας 'αρπάζουν' το ξύδι και μετά το κρασί και μόλις εξατμιστούν,την ντομάτα,έπειτα τακτικά όσο νερό χρειαστεί μέχρι να βράσουν τα κουκιά.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου