| 0 σχόλια ]

Υλικά
Σπανάκι
1 κούπα ρύζι
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
λίγο ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
λίγη φέτα προαιρετικά
λεμόνι -όσο θέλουμε

Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι.
Ψιλοκόβουμε το σκορδάκι και τα κρεμμυδάκια.
Τα σοτάρουμε για λίγο σε χαμηλή φωτιά για περίπου 3 λεπτά και προσθέτουμε το σπανάκι. Βράζουμε το ρύζι, φροντίζοντας να ¨κρατάει». Βάζουμε το ρύζι μαζί με το έτοιμο σπανάκι και τα αφήνουμε ολα μαζί να βράσουν για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το λεμόνι. Τέλος, προσθέτουμε φέτα όσο είναι ακόμα ζεστό.
Πηγή: govastileto.gr



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου