| 0 σχόλια ]

Υλικά 2 κόκκινες πιπεριές 1 κίτρινη πιπεριά 300 γρ. ρύζι γλασέ...
500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες ½ ματσ. άνηθο ½ ματσ. δυόσμο ½ φινόκιο 1 κρεμμύδι 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1 σφην. Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου Αλάτι, πιπέρι 2 σκελ. σκόρδο Εκτέλεση Κόβουμε τις γαρίδες σε κομματάκια Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ρύζι για 2-3 λεπτά να το γυαλίσουμε. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα, το φινόκιο κομμένο σε λεπτές φετούλες, το μάραθο και τις γαρίδες και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο άνηθο, δυόσμο, αλάτι και πιπέρι και σβήνουμε με το ούζο. Βράζουμε νερό στον βραστήρα Kenwood και προσθέτουμε στο τηγάνι αρκετό νερό μέχρι να καλύψει τα υλικά. Μόλις εξατμιστούν τα πολλά υγρά, και χυλώσει το ρύζι, γεμίζουμε με το μείγμα τις πιπεριές μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνου στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου