| 0 σχόλια ]

Υλικά

Αυγα 3
Ζαχαρη 230γρμ.
Νερο 130γρμ.
 Φαρινα 250γρμ.
Βανιλια 1 τμχ.
Καλαμποκελαιο 120γρμ.
Ξυσμα και χυμο απο ενα λεμονι μετριο σε μεγεθος .

Εκτέλεση

Χτυπαμε για λιγο με το συρμα τα αυγα με την ζαχαρη,και αμεσως μετα προσθετουμε και ολα τα υπολοιπα υλικα,να ανακατευτουν καλα.
Βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε μια φορμα και ριχνουμε το μειγμα μας .
Ψηνουμε στους 175β.για μιση ωρα περιπου



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου