Για τη Ζύμη
1-1½ κιλό αλεύρι σκληρό για ψωμί
2 φακελάκια μαγιά
2-3 ποτήρια νερό χλιαρό
Γέμιση |
Για τη γέμιση
1-1 ½ κιλό ελιές καλαμών
3 μέτρια κρεμμύδια
Λίγο δυόσμο ξερό ή φρέσκο
Λίγο ελαιόλαδο
Περιγραφή
Γέμιση :
Βγάζετε από τις ελιές το κουκούτσι, κόβετε τα κρεμμύδια σε μικρά
κομματάκια και ψιλοκόβετε το δυόσμο. Λαδώνετε όπως τη σαλάτα και
ανακατεύετε.
Ζύμη : Αναμιγνύετε
όλα τα υλικά της ζύμης. Ρίχνετε το νερό, για να μην γίνει σκληρή η ζύμη
στην αρχή πλάθετε γρήγορα. Δεν χρειάζεται να φουσκώσει η ζύμη.
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου