| 0 σχόλια ]

Υλικά :
5 κιλά μέτρια κυδώνια
1 κιλό ζάχαρη
1/2 κρασοπότηρο κονιάκ
κανέλα
Εκτέλεση :

Καθαρίζουμε τα κυδώνια, τα κόβουμε στη μέση και βγάζουμε τους σπόρους.Τα απλώνουμε σε ταψί.Διαλύουμε τη ζάχαρη σε λίγο νερό και ρίχνουμε μέσα το κονιάκ και μισή κοκυταλιά της σούπας κανέλα.
Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί με τα κυδώνια.Ψήνουμε στους 100 βαθμους, ώσπου να μαλακώσουν.Σερβίρουμε τα κυδώνια σε πιάτα και τα πασπαλίζουμε με κανέλα.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου