| 0 σχόλια ]

Υλικά (για 52-56 τεμάχια)

1 πακέτο Φύλλου Βηρυτού ΚΑΝΑΚΙ
1 φλιτζάνι σογιέλαιο ή φυστικέλαιο
Για την γέμιση

2 φλιτζάνια αμύγδαλα κοπανισμένα
2 κουταλιές κανέλα αλεσμένη
2 κουταλιές ζάχαρη

Για το σιρόπι

2 φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι μέλι
2 ξυλάκια κανέλας
5 ξυλάκια γαρύφαλλο
φλούδα μισού λεμονιού
kanaki.gr



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου