| 0 σχόλια ]

Υλικά
1 τσιπούρα
1 μικρή ντομάτα κόκκινη κομμένη σε κύβους
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι-πιπέρι - ρίγανη
Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το ψάρι, το ανοίγουμε προσεκτικά γύρω-γύρω με το μαχαίρι και του αφαιρούμε το κόκκαλο.
Αλατοπιπερώνουμε καλά το ψάρι, αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα βάζουμε ανάμεσα στα 2 φιλέτα του ψαριού.
Κατόπιν ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή μία ψηστιέρα και αφού αλείψουμε το ψάρι με λάδι το ψήνουμε και από τις δύο πλευρές, γυρίζοντας προσεκτικά με μία σπάτουλα.
Σερβίρουμε με λαδολέμονο ή με σκέτο λεμόνι.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου