Υλικά
2 αυγά
2 ποτήρια νερού φρέσκο γάλα
2 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
8-10 λιαστές ντομάτες στο λάδι τους
300 γραμμάρια φέτα τριμμένη
1 κλαδάκι φρέσκια ρίγανη
4 κουταλιές σούπας λάδι από τις λιαστές ντομάτες
Ελαιόλαδο για το ταψί
Αλάτι Πιπέρι
Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C, στον αέρα. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με μίξερ χειρός. Προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι και το αλεύρι. Τοποθετούμε το άδειο ταψί στο φούρνο για 7’ με 8’ για να ζεσταθεί καλά. Στο μεταξύ ψιλοκόβουμε τις λιαστές ντομάτες.
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και το αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο στη βάση και τα τοιχώματα. Αδειάζουμε το χυλό της πίτας και πασπαλίζουμε από πάνω τη φέτα, τις ντομάτες και τη φρέσκια ρίγανη. Περιχύνουμε το μείγμα με το λάδι από τις ντομάτες. Ψήνουμε την πίτα για 50’ περίπου, μέχρι να ροδίσει.
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου