| 0 σχόλια ]

Υλικά

3 πράσα ψιλοκομμένα
1 κεσεδάκι μανιτάρια ψιλοκομμένα
2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
6 αυγά
150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
Πιπέρι-αλάτι-πάπρικα
Εκτέλεση

Σοτάρουμε αρχικά τα πράσα με ελαιόλαδο, ρίχνουμε τις πιπεριές και στο τέλος τα μανιτάρια.
Χτυπάμε σε μία κούπα τα αυγά, ρίχνουμε μέσα τα σοταρισμένα υλικά μας και αλάτι-πιπέρι-πάπρικα. Σε ένα πυρέξ απλώνουμε λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με λίγη φρυγανιά, ρίχνουμε μέσα το μείγμα και το τοποθετούμε στο φούρνο.
Ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα και προς το τέλος ρίχνουμε τη γραβιέρα και το αφήνουμε για λίγο ακόμα μέχρι να λιώσει.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου