| 0 σχόλια ]

Υλικά
σπανάκι, ρόκα, μαρούλι (όση ποσότητα επιθυμείτε)
λίγη λιαστή ντομάτα
κουκουνάρι ή καρύδι αναλόγως τα γούστα, ψωμάκια κρουτόν παρμεζάνα και για της σως: 1/3 φ. καφέ λάδι,
1 κ.σ κοφτή μέλι, μισό κ.γ.  ...
μουστάρδα,
1 κ.σ μπαλσάμικο, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, λίγο αλάτι (ελάχιστο γιατί η παρμεζάνα και η λιαστη ντομάτα είναι αλμυρές )

Πλένετε πολύ καλά τα λαχανικά σας και τα αφήνετε να στεγνώσουν. Φροντίστε να μην έχουν περιττά νερά, γιατί έτσι δεν θα ''κολλήσει'' η σως πάνω στα λαχανικά. Τα κόβετε σε χοντρά κομμάτια. Καβουρδίστε το κουκουνάρι, δείνει extra γεύση στη σαλάτα. Ανακατέψτε τα υλικά της σαλάτας όλα μαζί. Στη συνέχεια χτυπήστε τα υλικά της σως στο multi μεχρι να γίνει μια πηχτή σαλτσούλα και περιχύστε την πάνω από τα λαχανικά. Κόψτε λεπτές φέτες παρμαζάνας πάνω από τη σαλάτα και απολαύστε! Καλή σας όρεξη!!



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου