| 0 σχόλια ]

Υλικά

1 κιλό συκώτι κομμένο σε κομματάκια μέτρια.
ελαιόλαδο
ρίγανη
ελάχιστο αλάτι
ξύδι βαλσάμικο
Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το συκώτι αφού το έχουμε πρώτα πλύνει καλά.Βάζουμε και νερό τόσο όσο να σκεπαστεί και το αφήνουμε να βράσει γυρίζοντας τακτικά μέχρι να πιεί όλο το νερό σε μέτρια θερμοκρασία.Προσθέτουμε το λάδι και το αλάτι -ρίγανη και γυρνάμε ξανά για 5 λεπτά περίπου .Σβήνουμε με ξύδι βαλσάμικο περίπου 1 φλυτζανάκι του καφέ .Μόλις εξατμιστεί είναι έτοιμο και σερβίρουμε.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου