| 0 σχόλια ]

Υλικά
Σαλιγκάρια
1 ματσάκι κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κούπα μαιντανό ψιλοκομμένο
1 φλυτζάνι του καφέ ρύζι
1/2 κονκασέ
1 κουτάλα ελαιόλαδο - αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε τα σαλιγκάρια και τα σκεπάζουμε με αρκετό νερό. Τα βράζουμε για περίπου 45 λεπτά, ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και μετά από μισή ώρα όλα τα υπόλοιπα υλικά. Μόλις το ρύζι βράσει και το νερό της σούπας χυλώσει τότε το φαγητό μας είναι έτοιμο.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου