| 0 σχόλια ]

Υλικά
1 κόκκινη πιπεριά
1 πορτοκαλί πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 κολοκυθάκι
1 μελιτζάνα
1 κρεμμύδι ξερό
2 καρώτα όχι πολύ μεγάλα σε ροδέλες
2 κουταλιές σούπας κάπαρη
2 κουταλιές σούπας ελιές σε κομμάτια
1 ντομάτα
1 φλυτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας
½ κουταλιά τσαγιού ζάχαρη
Αλάτι- πιπέρι
1 πακέτο μακαρόνια
κτέλεση
Κόβω σε μικρά κομμάτια όλα τα υλικά – εκτός της κάπαρης, της ελιάς και της ντομάτας- και τα βάζω σε ένα τηγάνι βαθύ με 2 κουταλιές σούπας βούτυρο και 2 κουταλιές σούπας λάδι να σωτάρονται. Μόλις τα υγρά τους αρχίσουν να τελειώνουν ρίχνω την ντομάτα και τον χυμό ντομάτας και κατόπιν την κάπαρη και τις ελιές. Αφήνω να βράσουν για πολύ λίγο και προσθέτω τη ζάχαρη το αλάτι και το πιπέρι.
Αφού έχω βράσει και σουρώσει τα μακαρόνια τα ανακατεύω με τη σάλτσα ή αν θέλω ρίχνω κουταλιές από αυτή πάνω στα μακαρόνια.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου