| 0 σχόλια ]

Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 μέτρια κρέμα γάλακτος
160 γραμ.μανιτάρια κομμένα σε λεπτά φετάκια
10 φετούλες μπέικον κομμένες σε τετραγωνάκια
200 γραμ. ροκφόρ λιωμένο με το πιρούνι
μαϊντανό και άνηθο αρκετό, από 10 κλωναράκια
πιπέρι,ελάχιστο αλάτι,χυμό από μισό λεμόνι,τριμμένο τυρί
Εκτέλεση
Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι και τσιγαρίζετε ελαφρώς το κρεμμύδι, το μπέικον και το σκόρδο.Προσθέτετε τα μανιτάρια και ανακατεύετε. Σε 2-3 λεπτά προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το πιπέρι.Ανακατεύετε και προσθετετε κι όλα τα υπόλοιπα υλικά, δηλαδή τον άνηθο, το μαϊντανό και το λιωμένο ροκφόρ, ανακατεύετε για 2 λεπτά και στο τέλος προσθέστε και το χυμό λεμονιού, κι είναι έτοιμη.Αν θέλετε την χρησιμοποιείτε ή σαν σάλτσα πάνω από τα μακαρόνια ή ρίχνετε τα βρασμένα μακαρόνια μέσα, ανακατεύετε και σερβίρετε.Τέλος, πασπαλίζετε με 2 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί και λίγο μαϊντανό.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου