Μακαρόνια σπαγέτι ή ταλιατέλλες
3, 4 μεγάλα κρεμμύδια
1 γιαούρτι στραγγιστό γύρω στα 250 με 300 γρ
Αλάτι
Πιπέρι
2, 3 κουταλιές λάδι
Παρμεζάνα προαιρετικά
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και τα κρεμμύδια. Σε χαμηλή
φωτιά τα ψήνουμε μέχρι να καραμελωθούν. Θέλουμε να πάρουν ένα καφέτι, καραμελί
χρώμα αλλά όχι να καούν. Ίσως χρειαστεί κανένα 20λεπτο με μισάωρο.
Βάζουμε τα μακαρόνια να ψηθούν. Όταν είναι έτοιμα, προσοχή
όχι βαρυψημένα, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και τα στραγγίζουμε. Τα μεταφέρουμε
πίσω στην κατσαρόλα, βάζουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
Τα σερβίρουμε, αφού βάλουμε από πάνω μια δυο κουταλιές από
τα κρεμμύδια.
Εμείς βάζουμε και παρμεζάνα και έχουμε μια εξαίσια
μακαρονάδα που της πάει το κόκκινο κρασί.Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου