Σε ένα πυρίμαχο σαχανάκι βάζουμε όσα αυγά θέλουμε, ωμά, μία κουταλιά βούτυρο και τα βάζουμε στο φούρνο, στους 200 βαθμούς.
Μόλις αρχίσει να ασπρίζει η επιφάνειά τους, το βγάζουμε από το φούρνο και τοποθετούμε σε στρώσεις ζαμπόν, κασέρι, μανιτάρια, πιπεριά, ροδέλες ντομάτας και στο τέλος 2 λωρίδερς μπέικον. Ξανατοποθετούμε το σαχανάκι στο φούρνο, για 15 λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα υλικά μας και το σερβίρουμε ζεστό.
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου