Υλικά
600 γραμ.παστό μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο [πουλάνε κι έτοιμο καταψυγμένο]
4 πατάτες βρασμένες μέτριες
6-7 φιλαράκια μαιντανό ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές ελαιόλαδο για μέσα
ελαιόλαδο για το τηγάνι
πιπέρι
ελάχιστο ως καθόλου αλάτι
αλεύρι
Εκτέλεση
Η
ξαλμυρίζουμε το μπακαλιάρο από το βράδυ αλλάζοντας 2-3 φορές κατά
διαστήματα το νερό ,η αγοράζουμε έτοιμο ξαλμυρισμένο.Βράζουμε τις
πατάτες ,τις ξεφλουδίζουμε και με ένα πιρούνι τις κάνουμε σαν πουρέ τις
λιώνουμε και τις βάζουμε σε ένα μπόλ,προσθέτουμε το μπακαλιάρο που τον
ξεφτάμε με το χέρι σε μικρά κομματάκια ,το μαιντανό ,το κρεμμύδι
,αλατοπίπερο,λάδι ,όλα αυτά τα ζυμώνουμε να γίνουν ένα μίγμα ,τα
πλάθουμε σε κεφτέδες όπως τα σουτζουκάκια τα αλευρώνουμε και
τηγανίζουμε .
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου