| 0 σχόλια ]

Υλικά

2 κολοκυθάκια
1 σουρωτή (250 ml.)
3/4 κούπας αλεύρι
αλάτι

Εκτέλεση
Κόβουμε τα κολοκυθάκια λεπτές ροδέλες και τα αλατίζουμε.
015
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε την σουρωτή με το αλεύρι και ανακατεύουμε.
016
Αν είναι πολύ πηκτό βάζουμε λίγη σουρωτή ακόμη.Το μείγμα πρέπει να γίνει λίγο πιο αραιό από το μείγμα για λουκουμάδες.
018
Ρίχνουμε τα κολοκυθάκια μέσα στο κουρκούτι και τα ανακατεύουμε να πάει παντού.
021
Βάζουμε σε ένα τηγάνι αρκετό λάδι να κάψει και ρίχνουμε μια μια τις ροδέλες μέχρι να ροδίσουν και τις γυρίζουμε να ροδίσουν από την άλλη.
025
Τις σερβίρουμε συνήθως με τζατζίκι.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου