| 0 σχόλια ]

Μουσκεύουμε με νερό 4 κρητικούς ντάκους ή παξιμάδια. Στην συνέχεια τους διαβρέχουμε με ελαιόλαδο και αλατίζουμε. Σκεπάζουμε τους ντάκους με φρέσκια ντομάτα, ψιλοκομμένη ή περασμένη από τον τρίφτη. Αλατίζουμε την ντομάτα, ραντίζουμε πάλι με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη. Σκεπάζουμε τέλος με τυρί φέτα σε κομματάκια ή τριμμένο στον τρίφτη. Αν θέλουμε προσθέτουμε στα πιάτα και από 5-6 ελιές...



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου