| 0 σχόλια ]

Υλικά
 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί, χωρίς κόρα
200γρ. ταραμάς λευκός ή ροζ
1 μικρό κρεμμύδι πολτοποιημένο
1 φλιτζάνι καλό ελαιόλαδο
Ο χυμός από δύο μέτρια λεμόνια ή όσο θέλετε
Ελιές και ραπανάκια για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και το στύβουμε πολύ καλά.
Βάζουμε στο μίξερ τον ταραμά, το λιωμένο κρεμμύδι και το μισό ελαιόλαδο και τα χτυπάμε μέχρι να ενωθούν.
Προσθέτουμε τμηματικά το χυμό λεμονιού, το ψωμί και το υπόλοιπο ελαιόλαδο συνεχίζοντας το χτύπημα, μέχρι το μείγμα να γίνει μια λεία κρέμα.
Σερβίρουμε την Ταραμοσαλάτα σε ένα ρηχό μπολ ή βαθύ πιάτο και τη γαρνίρουμε με ραπανάκια, ελιές και φυλλαράκια μαϊντανού.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου