| 0 σχόλια ]

Υλικά

noodles
αγγούρι
καρότο
φύτρες μπαμπού
ζαμπόν
σησαμέλαιο
σάλτσα σόγιας
ζάχαρη
ξύδι
Εκτέλεση

Βουτάμε τα noodles για 3 λεπτά σε βραστό νερό και τα στραγγίζουμε. Τρίβουμε αγγούρι, καρότο και ψιλοκόβουμε το ζαμπόν. Τα προσθέτουμε στα noodles μαζί με τις φύτρες μπαμπού. Διαλύουμε λίγη ζάχαρη σε σάλτσα σόγιας και την ανακατεύουμε με λίγο ξύδι. Περιχύνουμε τα noodles, ανακατεύουμε πολύ καλά κι είναι έτοιμα.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου