Υλικά
500 γρ. φύλλο για όλες τις χρήσεις
φέτα και άλλα κίτρινα τυριά της αρεσκείας μας
ζαμπόν ή μπέηκον
3 πιπεριές (1 κόκκινη, 1 κίτρινη & 1 πράσινη)
1 αυγό
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πιπεριές, το ζαμπόν και τα τυριά σε μικρά τετράγωνα κοματάκια (αυτή τη φορά χρησιμοποίησα πάριζα και γραβιέρα Κρήτης) και χτυπάμε το αυγό. Αναμιγνύουμε τα υλικά και προσθέτουμε πιπέρι. Λαδώνουμε μια στρόγγυλη φόρμα για κέηκ (αυτήν με την τρύπα στη μέση) και στρώνουμε μερικά φύλλα στη βάση (7-8 φύλλα είναι αρκετά), έτσι ώστε να σκεπάζονται και τα πλαϊνά τοιχώματα. Ξαναλαδώνουμε με ένα πινέλο και συνεχίζουμε με τη γέμιση. Από πάνω ξαναστρώνουμε φύλλα και πάλι γέμιση μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Τα φύλλα που περίσσεψαν έξω από τη φόρμα τα γυρίζουμε προς τα μέσα και τα λαδώνουμε από πάνω.
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου