Υλικά (2 άτομα)
1 μέτριο κρεμμύδι σε ροδέλες
3-4 αγκινάρες
λίγα ντοματάκια μικρά
2 αυγά
Λίγο λάδι
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι για 7-8 λεπτά
Τις στραγγίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια.(εγώ είχα αγκινάρες στην κατάψυξη προ βρασμένες τις οποίες μόνο ξεπάγωσα).
Σε τηγάνι βάζουμε τα κρεμμύδια με λίγο νερό να βράσουν.
Προσθέτουμε στη συνέχεια τις αγκινάρες και τα ντοματάκια αφήνουμε λίγο να μαραθούν, προσθέτουμε το λάδι κι ανακατεύουμε ελαφρά.
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου