| 0 σχόλια ]

Υλικά για 4 άτομα

6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 συσκευασία ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 κονσέρβα τόνου σε νερό
4-5 κουτ. σούπας ελιές χωρίς κουκούτσι
1 κουτ. σούπας κάπαρη
Αλάτι πιπέρι ρίγανη
Σπαγγέτι για 4
Εκτέλεση

Σε τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα ντοματάκια. Βράζουμε λίγο τη σάλτσα και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.Αφήνουμε να βράσει η σάλτσα μέχρι να μελώσει.Στο διάστημα αυτό βράζουμε τα σπαγγέτι μας σε μπόλικο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις αναγραφόμενες οδηγίες.Σουρώνουμε τα σπαγγέτι και σερβίρουμε αν θέλουμε με τριμμένη παρμεζάνα ή μια Ελληνική μυζήθρα.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου