| 0 σχόλια ]

Υλικά για 6 άτομα

2 κιλά αρνίσιο μπούτι
4 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
4 λαδόκολες
σπάγκο...
Εκτέλεση

Πλένουμε και στραγγίζουμε το μπουτάκι. Το τρυπάμε με μαχαίρι και ρίχνουμε μέσα αλάτι, πιπέρι και ½ σκελίδα σκόρδο σε κάθε τρύπα. Το τυλίγουμε καλά με τις λαδόκολες (μία κάθε φορά) και το δένουμε σφιχτά με σπάγκο. Το βάζουμε πάνω σε μια λαμαρίνα και το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο (180 βαθμούς) για 3 ώρες και 30 λεπτά.Προσέχουμε στο δίπλωμα του πακέτου για να μη χάσει τα υγρά του και στεγνώσει.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου