Υλικά
1 κιλό χοιρινή πανσέτα
για τη σάλτσα μπάρμπεκιου:
3 κ. σ. μαύρη ζάχαρη
2 κ. σ. μουστάρδα
2 κ. γλ. πάπρικα
2 σκ. σκόρδο τριμμένες
1 κ. γλ. σκόνη
κόλιανδρο
1 κ. γλ. θυμάρι
1 κ. γλ. βασιλικό
1 κ. γλ. ρίγανη
1 κ. γλ. κίμινο
2 κ. γλ. αλάτι
2 κ. γλ. τριμμένο μαύρο πιπέρι
1 φλ. κέτσαπ
1/3 φλ. ηλιέλαιο
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου