Υλικά
Μαρούλι
Ρόκα
Μαραθόριζα
Καπνιστό σολομό
Αβοκάντο
Φρέσκα κρεμμυδάκια
Κάπαρη
για το dressing:
Μαγιονέζα
Χυμό λεμονιού
Ελαιόλαδο και
Ψιλοκομμένο άνηθο
Εκτέλεση
Κόβουμε το μαρούλι σε μεγάλα κομμάτια με το χέρι μας. Προσθέτουμε τη ρόκα (όση θέλουμε) και τη μαραθόριζα που έχουμε κόψει σε ροδέλες. Στη συνέχεια, βάζουμε και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, την κάπαρη και τα ανακατεύουμε.
Παίρνουμε την πιατέλα σερβιρίσματος και τοποθετούμε το αβοκάντο σε λεπτές φέτες γύρω-γύρω. Προσθέτουμε την πρασινάδα στη μέση, από πάνω τοποθετούμε το σολομό σε μεγάλες φέτες και τέλος, περιχύνουμε με το dressing, που το φτιάχνουμε χτυπώντας όλα τα υλικά μαζί.
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου