Υλικά:
1/2 κ.γ. ελαιόλαδο
125 γρ.λουκάνικα σε φέτες
2 κρεμμυδάκια στιφάδο ψιλοκομμένα
2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
1 κίτρινη πιπεριά χωρίς τους σπόρους κομμένη σε κύβους
150 ml λευκό κρασί
200 γρ. φασόλια άσπρα βρασμένα
175 γρ. ντοματούλες λιαστές
3 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες
100 γρ. ρόκα
φυλλαράκι δυόσμου για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και τηγανίζετε τα λουκάνικα για 2-3 λεπτά,ανακατεύοντας ώστε να ροδισουν απ΄όλες τις πλευρές.
Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια στιφάδο, το σέλερι και την πιπεριά και τηγανίζετε για 5 λεπτά ακόμα ή ώσπου να μαλακώσουν. Ρίχνετε στην κατσαρόλα το κρασί, σιγοβράζετε για 2-3λεπτά ή ώσπου να μειωθούν οι χυμοί και προσθέτετε τα φασόλια. Σιγοβράζετε για 2-3 λεπτά.
Ρίχνετε τις ντοματούλες, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τη ρόκα. Ανακατεύετε και μοιράζετε σε 4 πιάτα.
Πασπαλίζετε με φυλλαράκι δυόσμου και σερβίρετε αμέσως με φρέσκο τραγανό ψωμί.
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου