Υλικά
Σαρδέλες
μία πιπεριά φλωρίνης,
μία σκελίδα σκόρδο,
σέλινο, άνιθο, λαδάκι και αμύγδαλα, ανάλατα, καθαρισμένα
Εκτέλεση
Τα βάζουμε όλα στο multi και τα πολτοποιούμε.
Έχουμε καθαρίσει τις σαρδελίτσες μας και στην κοιλιά τους βάζουμε το μίγμα μας. Τις στοιχίζουμε δίπλα δίπλα στο ταψάκι μας μέχρι να γεμίσει. Στο τέλος, τις περιχύνουμε με λίγο λαδάκι και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.
Τις ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα περίπου ή και λίγο παραπάνω αν χρειάζεται, στον αέρα στους 180ο.
Τις σερβίρουμε με πατατούλες τηγανιτές και σαλάτα χωριάτικη, φρέσκο ψωμάκι και μπυρίτσα αν προτιμάτε.
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου