| 0 σχόλια ]

Υλικά

4 Πιπεριές χοντρές διαφόρων χρωμάτων (πράσινη, κόκκινη, πορτοκαλί, κίτρινη), ξεσποριασμένες
1 Κρεμμύδι χοντροκομμένο
2 κουταλιές Ελαιόλαδο Έξτρα Παρθένο
1 κουτί (400 γρ.) Ντοματάκια Κονκασέ
1 νεροπότηρο Κρασί Λευκό
3 Λουκάνικα χωριάτικα, σε ροδέλλες πάχους 1,5-2 εκατοστά
Πιπέρι,αλάτι
Εκτέλεση

Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνω το λάδι και ρίχνω τα λουκάνικα, από την μία κομμένη πλευρά. Τα ροδίζω και τα γυρίζω και από την άλλη. Γέρνω το τηγάνι και τα βγάζω με τρυπητή κουτάλα. Τα αφήνω στην άκρη. Πετώ το λίπος που συγκεντρώθηκε και στο ίδιο τηγάνι ρίχνω το κρεμμύδι να σωταριστεί ελαφρά στο λίπος που απέμεινε.
Ρίχνω και τις πιπεριές κομμένες χοντρά κομμάτια και σκεπάζω το τηγάνι. Ανακατεύω πότε-πότε, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν. Σβήνω με το κρασί και σε μερικά λεπτά ρίχνω τα ντοματάκια και τα λουκάνικα. Πιπερώνω. Ανακατεύω, σκεπάζω, χαμηλώνω τη φωτιά (στο 1, σε μάτι με διαβάθμιση 3). Σιγοβράζω 15 με 20 λεπτά, μέχρι να πήξει η σάλτσα



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου