1 κιλό γαύρο (Ελληνικό εγγυημένο από εμάς) 50γρ. αλάτι
1 μπουκάλι ξύδι
3 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση
Βάζουμε τον καθαρισμένο γαύρο σε ένα μπολ σε στρώσεις με αλάτι.
Προσθέτουμε το σκόρδο, και το ξύδι και αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο για 36 ώρες. Στη συνέχεια αφαιρούμε τα κόκαλα από το γαύρο και τον διατηρούμε σε μπολ με λίγο ηλιέλαιο στο ψυγείο. Όταν το σερβίρουμε ρίχνουμε πάνω του λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου