| 0 σχόλια ]

Υλικά

Μανιτάρια κονσέρβας, σουρωμένα και κομμένα φέτες. 1 φλιτζανάκι λάδι 1 κρέμα γάλακτος μέτρια 250gr πένες βρασμένες σε αλατισμένο νερό, σουρωμένες και πασπαλισμένες με ελάχιστο λάδι.

Εκτέλεση

Σωτάρω τα μανιτάρια στο λάδι, προσθέτω την κρέμα γάλακτος, μαγειρεύω για 5 λεπτά σε σιγανή φωτιά και περιχύνω τις πένες. Συμπληρώνω με τριμμένο τυρί, αν έχω. Αν δεν έχω κρέμα γάλακτος χρησιμοποιώ γάλα και χοντροκομμένο μαλακό τυρί.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου