| 0 σχόλια ]

Υλικά

 (Μερίδες συνταγής 4) 200 γρ. καστανό ρύζι ωμό 400 ml ζωμός λαχανικών 200 γρ. πιπεριές (πράσινες, κόκκινες, πορτοκαλί) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Αλάτι και μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 ματσάκι βασιλικός 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Βράστε το ζωμό λαχανικών με το κρεμμύδι και προσθέστε το ρύζι. Αφήνετε να βράσει μέχρι να απορροφηθεί πλήρως ο ζωμός λαχανικών. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C. Ψιλοκόψτε τις πιπεριές και ανακατέψτε τις με το ρύζι. Τοποθετήστε το μείγμα σε σκεύος και προσθέστε 1 κουταλιά σούπας ελαιολάδου.Τοποθετήστε το σκεύος στο φούρνο και αφήστε το για περίπου 15 λεπτά. Με τη 1 κουταλιά σούπας ελαιολάδου σοτάρετε το βασιλικό για 10 λεπτά και πασπαλίστε το ριζότο μόλις είναι έτοιμο.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου