| 0 σχόλια ]

Υλικά

4 φλιτζάνια του τσαγιού μπρόκολο, κουνουπίδι κτλ 12 ντοματίνια 1-2 φέτες ψωμί σε κομμάτια 4 αυγά 1 φλιτζάνι του τσαγιού φέτα σκληρή θρυμματισμένη 1 φλιτζάνι του τσαγιού γιαούρτι 5-6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι ρίγανη Αλατι - Πιπέρι
Εκτέλεση

 Ρίχνουμε τα λαχανικά σε αλατισμένο νερό που βράζει και τα βράζουμε 8 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα μεταφέρουμε σε ευρύχωρο λαδωμένο ταψί. Προθερμαίνουμε τον φουρνο στους 180 βαθμούς. Προσθέτουμε στο ταψί τα ντοματίνια, το ψωμί και σπάμε προσεχτικά τα αυγά σε σημεία που δεν εχουμε βάλει λαχανικά. Ανακατευουμε την φέτα με το γιαούρτι και απλώνουμε το μείγμα πάνω στα λαχανικά και όχι στα αυγά. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε την ρίγανη.Ψηνουμε για 10-12 λεπτά. Σερβίρουμε με μια τηγανιά πατάτες.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου