| 0 σχόλια ]

Συστατικά Ζύμης 2/3 της κούπας χλιαρό γάλα ένα φακελάκι μαγιά 2 φλυτζάνια του σταγιού αλευρι φαρίνα 1/2 γλ. κουτ. αλάτι,
μισό κουτ.γλυκού ζάχαρη και 1 κουταλιά της σούπας λάδι.Σε μια λεκανίτσα ρίχνουμε το γάλα τη μαγιά το αλάτι τη ζάχαρη και ανακατευουμε καλά ! Προσθέτουμε το αλευρι με το λάδι ανακατευουμε να γίνει ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά .( στη ζύμη μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο ρίγανη η σκόρδο αποξηραμένο)...
Εκτέλεση

Βουτυρώνουμε ένα ταψί κόβουμε τα αλλαντικά που θέλουμε και ότι άλλο έχουμε ..Εδώ εγώ έβαλα ζαμπόν καπνιστό, μπέικον, λουκάνικο, μανιτάρια φρέσκα, πιπεριά πράσινη, γκούντα, ντομάτα και είχα φτιάξει από χθες μια σάλτα και την έριξα στη ζύμη !'Οταν η ζύμη είναι έτοιμη και έχουμε έτοιμο και το ταψί θα ανοίξουμε και στρώνουμε το φύλλο, προσθέτουμε σάλτσα ,ζάμπον, τυρί ,μπέικον ,λουκάνικο ,μανιτάρια, πιπεριά ,ντομάτα όλα σε φετάκια.Τέλος ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 με 35 λεπτά.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου