Ένα μεγάλο κρεμμύδι,
Ένα μικρό ματσάκι μαϊντανό,
1 μέτρια ώριμη ντομάτα
1 κουταλιά της σούπας ξερό δυόσμο
4 κουταλιές ρύζι κατάλληλο για γεμιστά
2 κουταλάκια του γλυκού κουκουνάρι
αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 ποτήρι κρασιού λάδι
Εκτέλεση
Ανακάτεψα καλά τη γέμιση κι άρχισα το γέμισμα. Με κουταλάκι του γλυκού έβαζα μέσα στον κάθε κολοκυθοανθό γέμιση και έκλεινα προσεκτικά τα φυλλαράκια του προς τα μέσα.
Για το τελικό μαγείρεμα έχουμε δυο επιλογές.
Η πρώτη είναι να τους ψήσουμε στο φούρνο. Η δεύτερη είναι να τους βράσουμε σε κατσαρόλα, κι αυτό έκανα.Αράδιασα τους γεμισμένους κολοκυθοανθούς σε κατσαρόλα όπως τα ντολμαδάκια πρόσθεσα νερό ζεστό μέχρι να σκεπάζουν καλά έβαλα από πάνω ένα πιάτο κι έβρασα σε μέτρια φωτιά για μισή ώρα μέχρι να μην έχουν καθόλου υγρά.Τους υπόλοιπους τους γέμισα με ένα μείγμα τυριών (φέτα γραβιέρα ή όποιο άλλο εσείς θέλετε) με την προσθήκη ενός αυγού και λίγο πιπέρι.
Αφού γέμισα τους κολοκυθοανθούς τους πέρασα από ένα μέτριο κουρκούτι και τους τηγάνισα.
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου