| 0 σχόλια ]

Βράζουμε για 10 περίπου λεπτά τα αυγά, μέχρι να σφίξουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε στη μέση. Αφαιρούμε τους κρόκους και τους τοποθετούμε σε ένα μπολ, στο οποίο ρίχνουμε αλάτι -πιπέρι, 3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα, 1 κουταλιά του...
γλυκού μουστάρδα, 2 φέτες γαλοπούλα βραστή ψιλοκομμένη, 1 κουταλάκι του γλυκού άνηθο, 2 κουταλιές του γλυκού γραβιέρα τριμμένη και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο (υλικά για 6 περίπου αυγά).
Πατάμε και ανακατεύουμε τα υλικά με το πιρούνι, για να ενωθούν μεταξύ τους και με 1 κουταλάκι γεμίζουμε τα κενά από τα ασπράδια των αυγών.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου