Υλικά
3 φλ. φακές
1 φλ. ρύζι
½ φλ. παρθένο ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
αλάτι, πιπέρι
λίγο μαϊντανό ψιλ/νο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις φακές. Τις βράζουμε και μόλις μαλακώσουν τις στραγγίζουμε.Προσθέτουμε το ρύζι, αλάτι, πιπέρι και 3 φλ. νερό.
Σιγοβράζουμε μέχρι να βράσει το ρύζι και να απορροφηθούν τα 2/3 του νερού.Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό για την ξεροτηγανιση. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι Αφού σκουρινει αρκετά το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.άντε και θα με θυμηθείτε
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου