| 0 σχόλια ]

Υλικά
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
300 γρ. σολομό καπνιστό
1 κουτί κρέμα γάλακτος 400 γρ.
1 πακέτο μακαρόνια
2 κομμάτια τρούφα
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και ταυτόχρονα σε ένα τηγάνι ρίχνουμε μία μεγάλη κουταλιά της σούπας βούτυρο, το κρεμμύδι και το σολομό κομμένο σε λωρίδες να τσιγαριστούν. Μόλις πάρει χρώμα ο σολομός ρίχνουμε μέσα το ένα κομμάτι της τρούφας κομμένο σε πολύ λεπτές λωρίδες. Ανακατεύουμε ελαφρά για 1-2 λεπτά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και λίγο πιπέρι. Αφήνουμε για λίγο να πήξει η κρέμα γάλακτος και ενώνουμε με τα φρεσκοστραγγισμένα μακαρόνια. Σερβίρουμε με το τελευταίο κομμάτι της τρούφας το οποίο έχουμε κόψει σε λεπτές λωρίδες για γαρνιτούρα.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου