Υλικά (για 4 μερίδες)
3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
100 γρ. κασέρι τσένταρ
100 γρ. κασέρι
Εκτέλεση
Παίρνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου, τα απλώνουμε, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε όποιο μείγμα μπαχαρικών θέλουμε. Κατόπιν στο κέντρο τοποθετούμε τα κασέρια σε φέτες ή μπαστουνάκια. Τα τυλίγουμε σφιχτά και τα στερεώνουμε με μία οδοντογλυφίδα για να μη χαλάσει το σχήμα τους. Τα τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά, γυρνώντας σταδιακά από όλες τις πλευρές, τα βγάζουμε από τη φωτιά, τα κόβουμε σε ροδέλες, τα ξαναβάζουμε στο τηγάνι και μόλις πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές "σβήνουμε" με το χυμό από δύο λεμόνια. Μόλις εξατμιστεί το λεμόνι αποσύρουμε από τη φωτιά.
Το λάδι στο τηγάνι δεν πρέπει να είναι πολύ αλλά ίσα ίσα να σκεπάζει την επιφάνειά του.
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου