| 0 σχόλια ]

Υλικά

- 300 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 50 γραμ. περγαμόντο (κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια)

Εκτέλεση
1. Λιώνουμε σε μπεν-μαρί τη σοκολάτα. Έπειτα ρίχνουμε σταδιακά τη βρώμη και το περγαμόντο. Ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια απλώνουμε το μείγμα σε λαδόκολλα. Με τη βοήθεια της...
λαδόκολλας πατάμε το μείγμα με το χέρι μας έτσι ώστε να απλωθεί καλύτερα. Για να σπάνε ευκολότερα τα κομμάτια όταν κρυώσει το μείγμα, χαράζουμε με το μαχαίρι ανάλογα με το μέγεθος που θέλουμε να έχουν τα σοκολατάκια μας. Αφήνουμε το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Όταν είναι
έτοιμο, σπάμε τα σοκολατάκια και κερνάμε τους φίλους μας!
Χρόνος εκτέλεσης: 15 λεπτά (χωρίς την πήξη)
Μερίδες: 20+ (ανάλογα βέβαια το μέγεθος των κομματιών)



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου