| 0 σχόλια ]

Υλικά για 2 μερίδες:

  • 2 μέτρια προς μεγάλα παντζάρια, καθαρισμένα και βρασμένα
  • 2 μέτρια πορτοκάλια ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες
  • 1 μέτρια ρίζα μάραθου
Για το ντρέσσινγκ:
  • 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
  • 3 κουτ. άσπρο ξύδι μπαλσάμικο
  • 1 κουτ. της σούπας μαραθόσπορους, φρεσκοκομμένους
  • 1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
  • 1 κουτ. του γλυκού σιρόπι αγαύης
  • αλάτι
Οδηγίες
  1. Ξεφλουδίζουμε τα πορτοκάλια και κόβουμε σε φετούλες
  2. Κόβουμε τα βρασμένα παντζάρια σε φέτες
  3. Καθαρίζουμε τη ρίζα μάραθου και κόβουμε το κάτω μέρος
  4. Κόβουμε τη μαραθόριζα σε πολύ λεπτές φετούλες
Για το ντρέσσινγκ:
  1. Τρίβουμε τους μαραθόσπορους σε μύλο του καφέ.
  2. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσσινγκ.
  3. Απλώνουμε σε μία πιατέλα τις φέτες πορτοκαλιού, τα παντζάρια και το μάραθο.
  4. Ραντίζουμε με το ντρέσσινγκ και γαρνίρουμε αν θέλουμε με φύλλα μάραθου.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου