- 2 μέτρια προς μεγάλα παντζάρια, καθαρισμένα και βρασμένα
- 2 μέτρια πορτοκάλια ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες
- 1 μέτρια ρίζα μάραθου
- 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 3 κουτ. άσπρο ξύδι μπαλσάμικο
- 1 κουτ. της σούπας μαραθόσπορους, φρεσκοκομμένους
- 1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
- 1 κουτ. του γλυκού σιρόπι αγαύης
- αλάτι
- Ξεφλουδίζουμε τα πορτοκάλια και κόβουμε σε φετούλες
- Κόβουμε τα βρασμένα παντζάρια σε φέτες
- Καθαρίζουμε τη ρίζα μάραθου και κόβουμε το κάτω μέρος
- Κόβουμε τη μαραθόριζα σε πολύ λεπτές φετούλες
- Τρίβουμε τους μαραθόσπορους σε μύλο του καφέ.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσσινγκ.
- Απλώνουμε σε μία πιατέλα τις φέτες πορτοκαλιού, τα παντζάρια και το μάραθο.
- Ραντίζουμε με το ντρέσσινγκ και γαρνίρουμε αν θέλουμε με φύλλα μάραθου.
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου