Σαλάτα :
- 2 κούπες μαύρα φασόλια βρασμένα
- 2 κούπες βρασμένη φακή
- 3/4 κούπας βρασμένο καλαμπόκι
- 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά (γλυκιά) ψιλοκομμένη
- 1/4 της κούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο
Για το ντρέσσινγκ (περίπου 3/4 της κούπας):
- 1/3 της κούπας ελαιόλαδο
- 1/4 της κούπας μηλόξυδο
- 1/2 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- 1/4 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουτ. του γλυκού πιπέρι
- 1 κουτ. του γλυκού ζάχαρη
Εκτέλεση
Για να ετοιμάσουμε το ντρέσσινγκ :
Σε ένα βαζάκι συνδιάζουμε όλα τα υλικά. Καπακώνουμε και χτυπάμε καλά σαν σέικερ.
Για τη σαλάτα :
Σε ένα μεγάλο μπολ συνδιάζουμε τα υλικά και το ντρέσσινγκ και ανακατεύουμε πολύ καλά. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα πριν σερβίρουμε.
Για να ετοιμάσουμε το ντρέσσινγκ :
Σε ένα βαζάκι συνδιάζουμε όλα τα υλικά. Καπακώνουμε και χτυπάμε καλά σαν σέικερ.
Για τη σαλάτα :
Σε ένα μεγάλο μπολ συνδιάζουμε τα υλικά και το ντρέσσινγκ και ανακατεύουμε πολύ καλά. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα πριν σερβίρουμε.
Συμβουλή: Αυτή η σαλάτα είναι ακόμη πιο νόστιμη την επόμενη ημέρα.
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου