Υλικά :
2-3 αυγά
6-7 σκόρδα ή κρεμμυδάκια
2-3 κουταλιές λάδι
1 φλιτζάνι νερό
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση :
Βράζουμε τα σκόρδα ή τα κρεμμυδάκια, αφού τα έχουμε
ψιλοκοψει,στο τηγάνι με σχεδόν ένα φλυτζάνι νερό, ώστε να
μαλακώσουν.Ρίχνουμε λίγο λάδι,αλάτι, μπόλικο πιπέρι και τα
αυγά.Ανακατεύουμε το τηγάνι, όλο το μείγμα, μέχρι να ροδίσει.
Ευλογία
μαγειρείου : Την ομελέτα την αναδεικνύουν αισθητά διάφορα χορταρικά ,
κυρίως τα άγρια.Τα τσιγαρίζουμε λίγο στην αρχή και ύστερα τα ενώνουμε με
τα αυγά.
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου